Vraag van de klant
ABN AMRO MP is door Covid-19 op een nieuwe manier invulling gaan geven aan activiteiten en werkzaamheden. Dat vergt veel van haar medewerkers, die moeten anticiperen, uit hun comfort zone moeten stappen en hands on de veranderingen in de wereld beet moeten pakken. De afgelopen maanden heeft ABN AMRO Private Banking met haar medewerkers bewezen flexibel en efficiënt te kunnen omgaan met rigoureuze veranderingen. Dat willen we belonen!
Geen eindejaarsfeest in 2020. Maar toch een feestje! De vraag aan BrandBase om met een out-of-the-box  en feel good-oplossing te komen om alle medewerkers uitvoerig te bedanken.


Doelgroep
De medewerkers van Private Banking NL, in totaal 1700 medewerkers.

Concept
2020 is een enerverend jaar geweest dat ongetwijfeld de geschiedenisboeken in gaat. Aan het einde van het jaar dient zich een mooi reflectiemoment aan waarin we kunnen terugkijken op een organisatie die succesvol mee kan bewegen. We vangen 2020 dan ook in 20 momenten. 20 kleine experiences die het jaar gaan aftellen: De ABN AMRO MP Aftelbox!

Een nice to have ontworpen Aftelbox, gevuld met inspirerende content. Inhoudelijke vragen en opdrachten waarmee een dialoog kon worden gestart. Maar ook fysieke items zoals kruiden voor een recept, een customized postzegel voor een kaartje naar iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken en een dobbelsteen met pionnen die nodig waren voor het eindejaarsspel. Dit spel kon worden gespeeld wanneer alle doosjes in de Aftelbox zijn ‘afgeteld’ en kunnen worden omgedraaid. De Aftelbox werd daarmee een creatief bordspel. Multi-inzetbaar en duurzaam! 20 unieke experiences in een klein doosje. De afsluitende Pub Games maakten het interactieve feest compleet. De Aftelbox werd zeer hoog gewaardeerd door medewerkers.
Back to Top